Online Workshop Agenda

Hier zie je welke Online Workshops & NaaiCursussen ik de komende tijd organiseer. Je kunt je per cursus op de Wachtlijst zetten, zodat je een mailtje krijgt als je je kunt inschrijven.

Heb je een vraag over een cursus of over de planning? Neem dat contact met me op!

online workshops button

Agenda

 

Half Februari 2022 - Online Naailes voor Beginners PLUS

Leer veelvoorkomende naaitechnieken én naai gelijk leuke items! - Schrijf je in op de Wachtlijst


Begin April 2022 - Duurzame Garderobe Project (Lente Editie)

Leer hoe je je kledingkast duurzamer inricht, inclusief Repareer- Recycle- & Refashion Projecten - Schrijf je hier in op de wachtlijst

Ik wens je veel creativiteit & plezier met deze online naai cursussen!
Heb je vragen, verzoekjes of opmerkingen?
Neem dan zeker even contact met me op  via de mail

Liefs, Marieke

Email Devider 5

Gelijk aan de slag met Online NaaiLessen? Word dan lid van één van onderstaande complete cursus pakketten:

Lid worden kan vanaf € 9,95 per maand

Over SewNatural

Zelf kunnen naaien, repareren & creatief zijn is heel leuk om te doen!
En ook handig om te kunnen als je wil bijdragen aan een duurzamere samenleving.
Ga bewust om met de stoffen die je gebruikt en de kleding en het textiel dat je zelf al in huis hebt.
Mijn passie voor creativiteit & mijn missie om duurzamer te leven resulteerden in SewNatural.

Ik neem je graag meer op mijn pad naar een Slow Fashion garderobe en een duurzamere & creatieve lifestyle. Samen kunnen we de wereld weer een beetje Mooier & Groener maken, gewoon door wat creatiever te zijn. En ik wil je graag leren hoe!

Gratis NaaiPatronen

Duurzaam NaaiWerk, wat is dat?
Ik vind duurzaamheid erg belangrijk. Ook en vooral als het gaat om de kleding die je koopt óf zelf maakt! Er bestaat al zoveel op deze wereld, laten we daar wat bewuster mee omgaan. Repareer, Re-Style of Recycle wat je al hébt & ga duurzaam te werk als je wat nieuws gaat maken. Deze waarden zitten verweven in Al mijn naailessen, patronen en projecten! In de hoop jou & de hele wereld daarmee te inspireren 🍀

speldenkussen klein